Service

Wij zijn trots op onze snelle en oplossingsgerichte service

Wij streven er naar om de behoeften en verwachtingen van onze klanten te overtreffen, zo wordt een storing gemiddeld binnen 4 kantooruren opgelost. Dit begint bij het melden van de storing. Via de machine beheer software ontvangen wij de melding van de storing. Wilt u toch liever persoonlijk contact? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met een van onze medewerkers. U krijgt direct een technisch geschoolde medewerker aan de telefoon die u direct telefonisch probeert verder te helpen, zo dat u weer verder kunt. Is de storing te ingewikkeld om telefonisch op te lossen, dan sturen wij uw vaste monteur langs. De monteur heeft alle onderdelen standaard bij zich. Onze monteurs werken in een team met vaste klantengroepen zodat zij de historie van de machine en het bedrijf kennen. Wanneer een machine te vaak stoort kunnen wij dit in onze management rapportages direct terug zien en lossen wij dit in overleg met u op. Bij terugkerende problemen gaan wij snel over tot het vervangen van de machine. Iedereen is natuurlijk gebaat bij een machine die niet stoort en naar alle tevredenheid werkt. Een ander pluspunt is het preventieve onderhoud dat wij uitvoeren om stilstand van de machines te voorkomen. Zo kunnen wij een constante workflow bij u waarborgen.

Persoonlijk advies

Gedurende de overeenkomst evalueert uw vaste adviseur twee keer per jaar de gang van zaken met u en bekijken wij samen met u of er nog mogelijkheden zijn om te besparen of efficiënter te werken. Uw vaste adviseur neemt daarom de management rapportages met u door en spreekt met een aantal medewerkers om eventuele verbeterpunten op te sporen.

Image Description

Gratis bedrijfsscan

Bij DocuFlex kunt u gebruik maken van de gratis bedrijfsscan! Voordat u daadwerkelijk aan de slag kunt om uw document management te beheren, is het goed om eerst inzicht krijgen in uw huidige situatie. De DocuFlex bedrijfsscan geeft u inzicht in uw huidige situatie. Hierdoor kunt u heel gericht inefficiënte documentstromen tegen gaan!

Image Description

Korting op kleurafdrukken

Normaal gesproken krijgt u bij een leverancier een vaste prijs per kleurafdruk, maar bij DocuFlex niet! Wanneer u onder het gemiddelde kleurverbruik komt, krijgt u namelijk korting op uw kleurafdruk. Zo worden de kleurafdrukken ingedeeld in drie categorieën. Basis, Kantoor en Creatief kleurverbruik. Een instelling op de machine kan de bijbehorende tellerstanden uitlezen. U betaalt dus per afdruk voor de hoeveelheid kleur die u werkelijk verbruikt, verbruikt u minder dan betaalt u minder, wel zo eerlijk!

Image Description

Benieuwd naar een passende oplossing?

Wij maken graag persoonlijk kennis met u.