Diensten

Afdrukapparatuur

DocuFlex adviseert u over welke afdrukapparatuur past binnen uw organisatie en levert de volgende A-merk apparatuur:

  • Laserprinters
  • Scanners
  • Kopieerapparaten
  • Multifunctionals (MFP’s Multi Functionele Printers)
  • Grafische apparatuur
  • Plotters

Als merkonafhankelijk adviseur zoeken wij welke merk en type precies aansluit op uw wensen en eisen. Dit doen wij tegen zeer scherpe voorwaarden!

Deze machines zijn standaard uitgevoerd om te printen, scannen en kopiëren. Daarnaast is het mogelijk om de machine met verschillende opties uit te breiden, zoals bijvoorbeeld: faxen, vouwen, nieten en perforeren. Daarnaast bieden wij printers waarmee u zwart/wit- en kleurenafdrukken van hoogwaardige kwaliteit kunt maken. De machines bestaan uit losse modules, waardoor wij de machines kunnen opbouwen zoals u de machines wenst, er zijn vele mogelijkheden. Zo kunt u van een eenvoudige printer tot een zware geavanceerde productiemachine samenstellen. De adviseur zal aan de hand van uw wensen en eisen de juiste machine aanbieden.

Image Description

Document management

Document management is voor de meeste bedrijven een behoorlijke uitdaging. Het beheren van zowel de papierstroom en de digitale documenten kan gemakkelijk tot chaos en verwarring leiden. Bovendien kan dit onnodige kosten met zich meebrengen, de productiviteit van uw medewerkers verminderen en het risico van verlies van belangrijke documenten verhogen. Door een goed gestructureerd proces in te voeren kunt u uw interne documenten effectief organiseren en beheren. DocuFlex helpt u bij het organiseren en beheren van een goed gestructureerd proces en kan dit zelfs van u overnemen.

Software
Versnel bedrijfsprocessen, verlaag operationele kosten & risico op verloren documenten!

DocuFlex werkt met verschillende Document Management Software waar u mee bespaart op uw operationele kosten en de efficiëntie in uw werkprocessen verhoogt. Dit kan een eenvoudige standaard oplossing zijn of een geavanceerd maatwerk pakket. In beide gevallen is het een advies op maat, want wat voor de één een uitstekend pakket is hoeft voor de ander niet de juiste oplossing te zijn.

Image Description

Onderhoud

Niets is zo irritant als een machine die stil staat op het moment dat u wilt afdrukken. Door het beheren van uw afdrukapparatuur op afstand kunnen wij een constante workflow bij u waarborgen. Door het gebruik van machinebeheer software wordt elke individuele printer gemonitord. Dit programma meldt elke verandering direct, waardoor wij ook direct de nodige actie kunnen ondernemen, tot op individueel niveau. Zo worden bijvoorbeeld de nieuwe toner cartridges direct naar de juiste persoon gestuurd. Met dit programma beheren wij printers, kopieermachines en multifunctionals, ongeacht soort en merk. Zonder kosten rovende herconfiguraties wordt de software in uw systeem verwerkt, waarna DocuFlex direct het onderhoud van u overneemt.

Deze eenvoudige aanpak bespaart u tot 30% van de operationele kosten en helpt de prestaties van al uw apparaten te optimaliseren terwijl het onnodige uitvaltijden voorkomt. Er zijn veel economische voordelen verbonden aan het implementeren van dit beheer programma. U kunt zo uw bedrijfsprocessen verbeteren, uw printkosten verminderen en het help uw impact op het milieu te minimaliseren. Machine- en printerparkbeheer door DocuFlex is een winstgevende investering voor elke organisatie!

Onderhoudsabonnementen
Het organiseren en beheren van een goed proces voor uw documenten management door advies, apparatuur, nazorg en onderhoud bieden wij aan in de vorm van onderhoudsabonnementen. In overeenstemming met u wordt een normvolume en een all-in prijs afgesproken, zo heeft u geen omkijken meer naar uw beheerproces en kunnen wij u voorzien van service, onderhoud en managementrapportages.

Image Description

Benieuwd naar een passende oplossing?

Wij maken graag persoonlijk kennis met u.