DocuFlex voor KIKA

Jaarlijks verdwijnen er duizenden cartridges en toners op de afvalberg die hergebruikt hadden kunnen worden. Daarom zamelt DocuFlex deze cartridges en toners in. De vergoeding van deze ingeleverde cartridges en toners doneren wij aan Kika Kinderenkankervrij. KiKa heeft als doel om de genezingskans in 2025 naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren, is er nog veel kostbaar onderzoek noodzakelijk.

Responsive image

Lever uw volle toners in!

Via deze site kunt u ook volle/ongebruikte cartridges en laser toners doneren aan KIKA. Wij vermarkten de cartridges en steunen daarmee KIKA. Heeft u, door bijvoorbeeld printerpark vernieuwing of incourante voorraad, 1 of meerdere ongebruikte cartridges op de planken liggen en wilt u er iets goeds mee doen, mail dan naar kika@docuflex.nl. We vragen u om alle cartridges zoveel mogelijk IN DE ORIGINELE verpakking te laten zitten!

Responsive image

Lever uw lege toners in!

Heeft u lege cartridges en lege toners en wilt u deze doneren? Neem dan contact met ons op!

Wij kunnen kosteloos een verzamel box bij u neerzetten, die kosteloos wordt opgehaald, wanneer deze vol is.

Responsive image

Ongebruikte cartridges

Eventueel geopende verpakkingen, maar ongebruikte cartridges, zijn ook welkom! Twijfelt u of u iets van waarde heeft neem dan gerust even contact met ons op via: kika@docuflex.nl of 0186 843 404. Indien u tegelijkertijd een kleine hoeveelheid lege, gebruikte cartridges of toners meelevert is dit geen enkel probleem! Ook mobieltjes en kleine elektronica/kabels mogen in de dozen meegezonden worden.

Benieuwd naar een passende oplossing?

Wij maken graag persoonlijk kennis met u.