Dealers gezocht

DocuFlex is uw partner in document management.

De copybranche kent een moeilijke tijd. Er is een lichte daling van de vraag naar het product. De markt is verzadigd. Zwakke bedrijven stoten het product af en de sterke aanbieders blijven over. We zien dat veel dealers daarom hun positie opgeven. Maar via een samenwerking met DocuFlex kunt u uw klantenkring nog steeds bedienen!

Onderhoudt u op dit moment uw eigen apparatuur en zou u dit graag willen uitbesteden, of wilt u meer aan een deal overhouden met minder arbeid, dan zijn we u hier graag mee van dienst. Dat geldt ook wanneer u uw onderhoud al aan een derde partij hebt uitbesteed. We bekijken graag met u wat mogelijk is.

We gaan graag met u mee naar uw klant voor gedegen advies en eventueel de vervanging van de apparatuur. Als u wilt, kunnen we vervolgens het hele traject van verkoop tot uitlevering uit handen nemen. Vooraf spreken we een verdienmodel met u af, dat we naar wens kunnen inkleden.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met ons via 0186-843 404 of mail naar info@docuflex.nl. We horen graag van u!

Responsive image

Benieuwd naar een passende oplossing?

Wij maken graag persoonlijk kennis met u.