Het is onmogelijk om hier een goed antwoord op te geven!

Het is onmogelijk om hier een goed antwoord op te geven in deze veranderende economische omgeving, daarom biedt DocuFlex u als enige leverancier in de Benelux een slim en flexibel concept aan. Met ons concept gaat u gegarandeerd besparen!

Slim, uniek en flexibel!

Zo bent u bij ons niet gebonden aan vaste contracten, maar kunt u de apparatuur tijdens de looptijd omruilen, wijzigen of zelfs terug geven indien deze inmiddels overbodig is geworden. Ook kunt u bij ons het volume omlaag aanpassen en krijgt u uw geld terug bij het maken van minder afdrukken dan afgesproken. Gezien de veranderende economische situatie, de verschuiving van zwart naar kleur en de opkomst van scannen/ digitalisering zullen uw wensen door de jaren heen veranderen en daarom sluit dit concept naadloos aan bij iedere organisatie.


Ontzorgen

DocuFlex ontzorgt u definitief! Door het gebruik van machinebeheer software wordt elke individuele printer/MFP gemonitord. Dit programma meldt elke verandering direct, waardoor wij ook direct de nodige actie kunnen ondernemen, tot op individueel niveau. Zo worden bijvoorbeeld de nieuwe toner cartridges direct naar de juiste persoon gestuurd. Met dit programma beheren wij printers, kopieermachines en multifunctionals. Ongeacht soort en merk, zowel in bestaande als in nieuw te ontwikkelen systemen. Zonder kosten rovende herconfiguraties wordt de software in uw systeem verwerkt waarna DocuFlex direct het beheer en onderhoud van u overneemt.

Vraag onze adviseurs naar de voorwaarden en de vele mogelijkheden


Over Ons
Onze Aanpak en Advies
MVO
DocuFlex Voor KIKA