Machine- en printerparkbeheer

Niets is zo irritant als een machine die stil staat op het moment dat u wilt afdrukken. Door het beheren van uw afdrukapparatuur op afstand kunnen wij een constante workflow bij u waarborgen. Door het gebruik van machinebeheer software wordt elke individuele printer gemonitord. Dit programma meldt elke verandering direct, waardoor wij ook direct de nodige actie kunnen ondernemen, tot op individueel niveau. Zo worden bijvoorbeeld de nieuwe toner cartridges direct naar de juiste persoon gestuurd. Met dit programma beheren wij printers, kopieermachines en multifunctionals, ongeacht soort en merk. Zonder kosten rovende herconfiguraties wordt de software in uw systeem verwerkt waarna DocuFlex direct het onderhoud van u overneemt.

 

Deze eenvoudige aanpak bespaart u tot 30% van de operationele kosten en helpt de prestaties van al uw apparaten te optimaliseren terwijl het onnodige uitvaltijden voorkomt. Er zijn veel economische voordelen verbonden aan het implementeren van dit beheer programma. U kunt zo uw bedrijfsprocessen verbeteren, uw printkosten verminderen en het help uw impact op het milieu te minimaliseren. Machine- en printerparkbeheer door DocuFlex is een winstgevende investering voor elke organisatie!


 

Onderhoudsabbonementen

Het organiseren en beheren van een goed proces voor uw documenten management door advies, apparatuur, nazorg en onderhoud bieden wij aan in de vorm van onderhoudsabonnementen. In overeenstemming met u wordt een normvolume en een all-in prijs afgesproken. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw beheerproces en kunnen wij u voorzien van service, onderhoud en managementrapportages.

Lees hier meer over ons slimme, unieke en flexibele concept

Onze adviseurs vertellen u graag over de vele mogelijkheden.

Document management
Document management software
Afdrukapparatuur